HP Omen 15

Izvor: ItRešenja.com, 16.Sep.2014, 05:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HP Omen 15

Prve informacije o tome da HP priprema svoj prvi gejmerski notebook računar stigle su još početkom leta i to ne iz zvaničnih kanala već zahvaljujući tada još uvek aktivnom evleaksu. Sada se već zna kako će HP Omen 15 (kako glasi ime ovog prenosnika) izgledati, a poznate su i njegove specifikacije – u pitanju je moćan računar elegantnog dizajna, sa kućištem u crnoj boj, tastaturom koja poseduje LED pozadinsko osvetljenje, te zvučnicima koji su smešteni sa donje strane…
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<
HP Omen 15 (15-5000na) kao prvi model koga ovaj proizvođač dizajnira za gejmere, očekivano će posedovati i snažan hardver, na čelu sa četvorojezgarnim Intel Core i7-4712HQ (Haswell) procesorom koji radi na taktu od 2,29 GHz. Tu su i 16 GB RAM-a, SSD Drive kapaciteta 256 GB, te diskretna grafička kartica u vidu Nvidia GeForce GTX 860M modela.

Ekran ima dijagonalu koja se može lako naslutiti iz samog naziva računara, pa će Omen 15 dakle dolaziti sa veličinom od 15,6-inča, a u pitanju je Full HD displej sa rezolucijom od 1920×1200 piksela i pritom će biti osetljiv na dodir. Ukoliko su svi ovi podaci o HP Omen 15 računaru tačni, onda za ovo rešenje kada bude dostupno treba izdvojiti popriličnih 1.890 eura.

Izvor: IT Market

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.