Goblini i prijatelji u subotu u bašti Studentskog kulturnog centra

Izvor: Blic, 17.Sep.2014, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Goblini i prijatelji" u subotu u bašti Studentskog kulturnog centra

Popularni pank-rok sastav Goblini, obradovaće svoje mnogobrojne fanove još jednim koncertom u Beogradu, ovog puta u letnjoj bašti Studentskog kulturnog centra 20. septembra sa početkom u 18 časova, pod nazivom "Goblini i prijatelji“.

Te večeri sa njima će nastupiti i bendovi "Tea break", "Siempre peligroso", "Proleće", "Kiza & Bluza", "Cigla in the vugla" i "Mentalna korekcija".

- Ideja ovog koncerta jeste da binu podelimo sa bendovima koji vrede, a i da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << publika pozdravi na dostojan način. Mi ćemo biti tamo od samog početka i zajedno sa svima ispratiti te nastupe. Iskoristićemo priliku da se družimo sa našim fanovima, jer oni su naša pokretačka snaga - kaže Branko Golubović frontmen "Goblina"

Karte za koncert na blagajni SKC-a, kao i u prodavnici Felix Shop u TC Sremska koštaju 900 dinara do dana održavanja koncerta, dok će svi oni koji nisu iz Beograda moći da kupe ulaznice na dan koncerta (uz ličnu kartu) po istoj ceni.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Telekom Srbija poziva sve Kraljevčane na „Teren“

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 13:54

Sportski dan u Kraljevu za sve ljubitelje sporta...Kompanija Telekom Srbija poziva sve ljubitelje sporta na druženje u subotu, 20. septembra na terenima Sportskog centra „Ibar“, od 12 do 18 časova. Svi posetioci moći će da oprobaju svoje sportske veštine na poligonima za street tenis, foot tenis...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.