Glazgov: Kamion udario u pešake na trotoaru, ima poginulih

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glazgov: Kamion udario u pešake na trotoaru, ima poginulih

Nekoliko osoba je poginula, a nekoliko povređeno, kada je danas u centru Glazgova kamion za odnošenje smeća skrenu sa kolovoza na trotoar i pokosio grupu pešaka.

Policija je saopštila da u ovoj saobraćajnoj nesreći "ima poginulih i povređenih", ali nije iznela nikakve detalje, prenose zapadne agencije.

Prema navodima policije, nema indicija da je u pitanju teroristički napad.

Očevici kažu da je vozač kamiona delovao bolesno i da nije imao kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nad vozilom kada je skrenulo na trotoar prepun pešaka koji se bili u božićnoj nabavci.

Kamion je udario sa strane zgradu Milenijum hotela, gde se nalazi i restoran, u samom centru glavnog grada Škotske, zbog čega je saobraća potpuno blokiran.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kamion uletio među pješake, šestoro poginulih

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014

GLAZGOV - Šest osoba je danas poginulo kada je u centru Glazgova kamion za odnošenje smeća skrenuo sa kolovoza na trotoar i pokosio grupu pješaka, saopštila je policija...Na zvaničnom Tviter nalogu škotske policije je objavljeno da je šest osoba poginulo u velikoj saobraćajnoj nesreći na Trgu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.