Geekstone meetup

Izvor: ITdogadjaji.com, 06.Okt.2015, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Geekstone meetup

Na sledećem Geekstone okupljanju 21. oktobra u 18h u Amfiteatru centralne zgrade Univerziteta u Novom Sadu, ul. Zorana Đinđića bb, predavač Nenad Božić, Software Developer i Co-founder Smartcat.io, će pričati o temi: “Functional testing RESTful applications – tools and techniques”.

Na ovom predavanju Nenad će prikazati vrste i nivoe testova koji postoje, sa posebnim zadržavanjem na “blackbox” funkcionalne testove preko REST >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << API-a.

Takođe, biće reči o “whitebox” i “graybox” testovima i o tome kako WireMock može da pomogne u prevazilaženju problema eksternih “dependency”-a.

Nenad će objasniti zašto su alati kao što je “Cucumber” bitni da bi se prevazišao jaz između tehničkog i poslovnog jezika. Prezentacija će pratiti njegova iskustva i prikazati ideje kako prevazići neke potencijalne probleme.

Pozivamo sve developere kako bi bili u toku sa svim događajima koje ćemo organizovati da se registruju na našem sajtu: http://www.geekstone.org/sr/po%C4%8Detna/zajednica/postanite-%C4%8Dlan/ ili da nas zaprate na socijalnim mrežama Facebook, Twitter, Linkedin i Google+.

Više informacija i prijave možete pronaći na ovom linku. http://www.meetup.com/NET-User-Group-Novi-Sad/

Pozivamo sve dan nam se pridruže na prvoj Geekstone konferenciji zakazanoj 03. decembra u Novom Sadu. Karte možete kupiti ovde.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.