GAME OF PHONES: Kako da napravite najbolji držač za telefon IKAD (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 09.Avg.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAME OF PHONES: Kako da napravite najbolji držač za telefon IKAD (FOTO)

Sve što vam je potrebno kako biste imali najbolji držač za mobilni telefon u vašoj okolini jeste malo vremena, pena za pakovanje, lepak, nožići za koktele, okrugli podmetač za čaše, platno, i sprej za bojenje u crnoj i sivoj boji

“Igra prestola” je definitivno najpopularnija serija današnjice, a presto oko kojeg se svi bore u igrici je još poznatiji. Šta mislite o ideji da isti takav presto koristite kao držač za mobilni telefon? Ukoliko vam ova ideja zvuči >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << primamljivo, u nastavku ćemo vam kroz nekoliko jednostavnih koraka objasniti kako to možete uraditi.

Iako deluje kao jako komplikovan za pravljenje, u suštini je veoma jednostavno. Sve što vam treba jeste pena za pakovanje, lepak, nožići za koktele, okrugli podmetač za čaše, malo platna, i sprej za bojenje u crnoj i sivoj boji.

Prvo isecite penu (ili stiropor) u pravilnom obliku koji podseća na tron, kao na slici ispod.

Foto: Imgur/tumb1r

Zaoblite ivice nožem, a zatim ceo tron zalepite na okrugli podmetač za čaše. Platno isecite i zalepite po ivici podmetača kako bi bio blago izdignut od površine na kojoj stoji.

Foto: Imgur/tumb1r

Isecite platno na “rezance” tako da jedan deo ima šiljate krajeve, i neka svaki bude različite dužine. Zalepite ih po sedištu trona, sa strane i od napred.

Foto: Imgur/tumb1r

Sledeće što trebate da uradite je da pobodete nožiće za koktele. Od dva nožića isecite drške i zalepite ih na prednji deo trona.

Foto: Imgur/tumb1r

Zabodite još nožića za koktele kao što je prikazano na slici ispod. Neka neki od njih oštrice imaju okrenute na gore.

Foto: Imgur/tumb1r

U poslednjem koraku podmetač i donji deo trona obojite sprejem u crno. Zaštitite gornji deo prestola od bojenja u crno. Kada ste to završili, vaš presto iz “Igre prestola” trebao bi da izgleda ovako.

Foto: Imgur/tumb1r

Da li ste napravili ovaj fenomenalni držač za mobilni telefon? Koliko vremena vam je trebalo?

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: pocket-lint.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

GAME-OF-PHONES-Kako-da-napravite-najbolji-drzac-za-telefon-IKAD

Izvor: medio.rs, 09.Avg.2014

Sve što vam je potrebno kako biste imali najbolji držač za mobilni telefon u vašoj okolini jeste malo vremena, pena za pakovanje, lepak, nožići za koktele, okrugli podmetač za čaše, platno, i sprej za bojenje u crnoj i sivoj boji..“Igra prestola” je definitivno najpopularnija serija današnjice,...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.