Film “Spasavanje Deda Mraza” uskoro u dmaćim bioskopima

Izvor: ItRešenja.com, 30.Okt.2014, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film “Spasavanje Deda Mraza” uskoro u dmaćim bioskopima

Sledećeg četvrtka u bioskope dolazi magija praznika filmom „Spasavanje Deda Mraza“. Ovaj praznični animirani film će svakako ugrejati srca čitavih porodica.

Bernard Elf. patuljak koji radi u fabrici igračaka Deda Mraza sanja da će postati čuveni pronalazač međutim kako i njegov poslednji pronalazak, uređaj koji ljudima vraća sećanja na Božić propadne mladi patuljak gubi svaku nadu. Međutim, mogućnost da ponovo pokaže svoju vrednost pojavljuje se kada Deda Mraza kidnapuje >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << zli Nevil Bedington koji želi da sazna tajnu kako Deda Mraz uspe da za jedno veče isporuči poklone svoj deci sveta. Bernard zna tajnu, koja leži u vremeplovu koji omogućava da se sva deca probude upravo za božićno jutro a ta mašina će upravo i biti jedino rešenje za „Spasavanje Deda Mraza“.

Ovaj prelepi animirani film sinhronizovan je na srpski jezik a likovima su glasove podarili naši poznati glumci: Milan Čučilović, Igor Damnjanović, Mina Lazarević, Jadranka Selec, Ivana Popović, Žarko Stepanov i Daniel Sič.

Film u bioskope dolazi u četvrtak 6. novembra a do tada uživajte u trejleru i otkrijte magiju praznika!

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.