Fanovi iz Rusije na proslavi Đorđevog 83. rođendana

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 07:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi iz Rusije na proslavi Đorđevog 83. rođendana

Legenda domaće zabavne muzike ne posustaje! Sa najbližima do duboko u noć je slavio, a poseban poklon Đorđe je dobio od sina Marka - obradu njegove pesme “Od ljubavi do mržnje”.

Đorđe Marjanović je povodom svog 83. rođendana okupio društvo u restoranu pevačice Gordane Stojićević. Goste je dočekao svirajući na klavijaturama baladu “O, kakav mesec”, a potom je proveo skoro ceo sat fotografišući se, grleći i ljubeći sa starim prijateljima i obožavaocima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Nekoliko njih stiglo je čak iz Rusije, gde i dan-danas ne bledi uspomena na pevača koji je sedamdesetih godina bio toliko popularan da su policajci na konjima morali da obezbeđuju dvorane u kojima je nastupao.

Najstariji je bio 82-godišnji Moskovljanin Nikolaj Laren, vlasnik muzeja u ruskoj prestonici sa 300 eksponata o našem pevaču, a koji je pratio Marjanovića na svim koncertima po bivšem SSSR-u. Inače, od sina Marka na poklon je dobio pesmu.

- U pitanju je remiks pesme “Od ljubavi do mržnje” koji je uradio Boban iz benda “Laura 2000”. Zanimljivo je da u pesmi jedan deo recituje Bora Đorđević - kaže Marko.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.