FINALE TLZP  Hvala ti Katarina na divnoj muzičkoj bajci

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FINALE TLZP Hvala ti Katarina na divnoj muzičkoj bajci

Pratite zajedno sa nama veliko finale emisije "Tvoje lice zvuči poznato". Pet izvođača spemni su da daju svoj maksimum na sceni novim imitacijama. Ko će biti pobednik drugog serijala?

Čast da otvori finalnu emisiju pripala je Katarini Bogićević. Pravo sa Brodveja na scenu je došla princeza iz bajke "Pepeljuga", a najmlađa takmičarka je uspela mnoge da vrati u detinjstvo.

Mladoj pevačici na sceni se pridružila voditeljka Marija kako bi na što verniji način >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dočarali bajku.

U beloj haljini, kruni na glavi i u zlatnim kočijama Katarina je pokazala da je zasluženo stigla do finala. Naravno da uz princezu ide i princ, pa je tako džentlmen u belom odelu pokušavao da osvoji srce princeze na sceni TLZP-a. Scenografija je upotpunjema plesačima koji su odigrali valcer.

Nakon nastupa smo imali priliku da se prisetimo svih Katarininih nastupa do sad, a onda je usledilo mišljenje žirija.

- Bila si predivna i imaš sve što jedna zvezda treba da ima - rekla je Ivana, a Milica je rekla da je oduševljena njenom količinom energije.

Đura je pohvalio Katarinu, a njegovo mišljenje deli i Ivan.

- Ponovo si bila odlična i mene si podsetila na bajke koje sam gledao kao dete. Srećan sam i veseo što sam imao mogućnost da prisustvujem početku tvoje blistave karijere - rekao je Đura.

Žiri je večeras u punom sastavu, a pored Branka Đurića Đure i Ivana Ivanovića specijalne gošće žirija su šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović, naša tekvondo devojka Milica Mandić kao i svetska šampionka u modernom baletu Maša Anić.

Osim pet finalista, u revijalnom delu će i ostali takmičari pokazati nove imitacije.

Bilo je velikih pevačkih i glumačkih iznenađenja, odličnih maski, vrhunskih imitacija, a večeras će se pet najboljih boriti za titulu pobednika. Poslednja epizoda ovog serijala obećava fantastičan provod!

Večeras ćemo  imati priliku da vidimo sledeće interpretacije:

Jelena Gavrilović - Majli Sajrus

Bane Mojićević - Majkl Džekson

Nenad Okanović - Zabranjeno pušenje

Katarina Bogićević - princeza iz bajke "Pepeljuga"

Elena Risteska - Bijonse

Večeras će samo jedan takmičar osvojiti 25.000 evra koje će dodeliti u humanitarne svrhe.

Ko je vaš favorit?

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tvoje lice zvuči poznato: Katarina Bogićević otvorila finale kao Pepeljuga! (Foto)

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2014

Veliko finale šoua Tvoje lice zvuči poznato, otvorila je Katarina Bogićević koja se ovog puta našla u ulozi Pepeljuge, a svojom neverovatnom imitacijom na sceni je potpuno dočarala lik najomiljenijije Diznijeve junakinje.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.