Džek Denijels imenovao sina Džim Bim

Izvor: Blic, 27.Dec.2014, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džek Denijels imenovao sina Džim Bim

Čovek koji se zove Džek Denijels i njegova žena dobili su sina 14. novembra i nazvali ga Džim Bim, nastavljajući “alkoholnu” tradiciju, u koju spada i sudija Džoni Volker, koji je ozvaničio njihovo venčanje, piše “USA Today”.

Džek Denijels Leters (31) i njegova žena Lidija (23), iz Greja u Luizijani, smislili su ime za svog sina još na svom prvom sastanku. Oni su rekli da se nadaju da će imena na temu alkohola nastaviti da se nižu u njihovoj porodici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />-Moji roditelji su odlučili da će svom sinu dati ime koje će razbesneti njihove roditelje. U to vreme je moj otac pio “Džek Denijels”. Moja mama se je rekla: “Zašto da ne” – ispričao je Džek.

Kada je došao red na njega da imenuje sina, on i žena su se odlučili za “Džim Bim”. Što se tiče budućih potomaka, par razmatra ime “Evan Vilijams” ili “Šeri”, za devojčicu.

“USA Today” podseća da ovo nije prvi slučaj da neko imenuje dete “Džim Bim”. Destilerija “Džim Bim” je na žurku povodom 150 godina svog postojanja pozvala ljude koji se zovu Džim Bim.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.