Domaći i strani hitovi sutra na Trgu otvorenog srca

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći i strani hitovi sutra na Trgu otvorenog srca

U sklopu novogodišnjeg dečjeg programa na Trgu otvorenog srca, sutra u 11 sati ponovo će se održati revijalni koncert dece i mladih od šest do 17 godina, vokalnih solista, učesnika televizijskog muzičkog šoua „Pinkove zvezdice”. Mala i velika publika će dobiti još jednu šansu da uživa u izuzetnim izvođenjima domaćih i stranih hitova.

Od 13 sati održaće se novogodišnji koncert baletskog studija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << DKCB-a, uz plesnu animaciju baletskih pedagoga. Voditelj programa je Goran Joksić, a biće izvedene plesne numere "Let it snow", "Jingle Bells Rock", "Rocking around the Christmas Tree"...

U okviru manifestacije „Beogradski doček Nove godine”, mališani će u narednih mesec dana moći da prate programe Dečjeg kulturnog centra Beograda, koncerte, zanimljive predstave gradskih dečjih pozorišnih trupa, ali i da učestvuju u muzičkim radionicama, na maskenbalima i drugim aktivnostima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trg otvorenog srca: Zvezdice pevaju hitove

Izvor: DANuBeogradu.rs, 22.Dec.2014

U sklopu novogodišnjeg dečjeg programa na Trgu otvorenog srca, sutra, 23. decembra od 11.00, ponovo Pinkove zvezdice! Revijalni koncert dece i mladih od šest do 17 godina, vokalnih solista, učesnika televizijskog muzičkog šoua „Pinkove zvezdice“ još jednom će oduševiti prisutne .. Više.. The...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.