Dejan i Saša Matić osvojili Zagrepčane

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan i Saša Matić osvojili Zagrepčane

Pevači Dejan i Saša Matić veoma su popularni u Hrvatskoj, što su i dokazali na nastupu u diskoteci u Zagrebu, pred oko dve hiljade posetilaca.

Poštovaoci njihovih pesama i nota sa nestrpljenjem su čekali da čuju svoje omiljene hitove. Pevala se “Sledeća”, “Ona je moja” , “Nađi novu ljubav” ali i mnoge druge pesme koje publika iz susedne države voli. Ostalo se do ranih jutarnjih časova a pesme su se pevale na Zagrepčanima je po drugi put pošlo za rukom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dejana i Sašu Matića slušaju na zajedničkom nastupu iste večeri.

Prošli put, takođe u klubu “Best” njihovo druženje sa fanovima iz Hrvatske bilo je 2009 godine ,takođe pred oko dve i po hiljade ljudi Dejanu Matiću , u samom finišu priprema novog albuma, brojni nastupi vrlo prijaju.

Sa jedne strane, to je mali predah od studija ,a sa druge strane druženje i priprema publike za nove pesme . Sa svakom novom pesmom raste i odgovornost prema ljubiteljima muzike koju interpretira ali Dejan Matić je siguran da je dobro izabrao pesme i da njegova publika može već sada da se nakon Podgorice, Trogira i Zagreba Dejan Matić je krajem oktobra nastupio u Banja Luci i u Ljubljani pred oko pet hiljada ljudi.

Dejan će 1.novembra obradovati Beograđane u jednom prestoničkom klub.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.