Dejan Matić: Dobiću još jednog sina

Izvor: Blic, 19.Dec.2014, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Matić: Dobiću još jednog sina

Folk pevač je ponosan na to što će imati dva muška naslednika.

Dejan Matić organizovao je proslavu drugog rođendana sina Zorana u jednom beogradskom restoranu. Ni njegova supruga Jelena, ni on nisu skrivali radost zvog toga što mi naslednik raste, ali i zbog toga što će u 2015. godini dobiti drugo dete.

- Jelena me je iznenadila za godišnjicu braka rekavši mi da ćemo imati još jednu bebu. Posle nekoliko meseci me je nazvala i rekla: „Tata, je l’ znaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šta je?“. Rekao sam joj da sam siguran da je dečak i tada mi je potvrdila - kaže Dejan.

Njegova supruga kaže da već priprema sina za dolazak brata.

- Počeli smo da pričamo kako će morati da deli stvari, da više neće biti sam... - kaže Jelena, a Dejan dodaje:

- Sin mi kaže: „Mama će da rodi brata, a mene je rodio tata“.

Pevač ponosno naglašava da će porodica Matić imati još jednog pevača, s obzirom na to da njegov prvenac već pokazuje talenat za muziku.

Sin me zove Tatica Bombonica

Dejan je nedavno osvojio treće mesto na Grand festivalu, a najveću podršku dobio je od sina.

- Zoran je bio oduševljen kako pevam i izgledam, čak sam dobio nadimak Tatica Bombonica - kaže pevač.

- Već ume da prepozna pesmu nakon prva dva takta. Voli muziku i siguran sam da će biti talentovan za pevanje. Naravno da ćemo mu pomoći ukoliko bude želeo time da se bavi - kaže Dejan i dodaje da sa sinom razgovara kao sa odraslim čovekom:

- Vreme brzo prolazi, evo već slavimo njegov drugi rođendan. Brzo napreduje i raste, već je zreo dečak. Lepo se dogovaramo, ne pričam s njim kao s detetom, već ozbiljno razgovaramo o svemu. Za rođendan je poželeo igračku Pepu Prase, knjigu Jovana Jovanovića Zmaja i, naravno, slatkiše.

Rođendanskom slavlju prisustvovali su članovi njihove porodice i prijatelji: Dejanov brat Saša sa suprugom, Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, Željko Vasić...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.