DS: Nismo organizovali protest zbog ukidanja Utiska

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Nismo organizovali protest zbog ukidanja "Utiska"

Demokratska stranka saopštila je danas da nije učestvovala u organizaciji protesta zbog ukidanja "Utiska nedelje" koji je održan u nedelju ispred zgrade TV B92.

Kako se navodi u saopštenju, DS ističe da je tačno da se na tom skupu našlo mnogo članova te stranke ogorčenih zbog gušenja medijskih sloboda koji su prisustvovali kao građani.

- Demokratska stranka se od osnivanja zalaže za slobodu javne reči, a članovi stranke reagovali su kao građani na pritiske koji su doveli do toga da je sloboda medija na najnižem nivou od 2000. godine - navele su demokrate.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS: Nismo organizovali protest zbog ukidanja "Utiska"

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Sep.2014

Demokratska stranka saopštila je danas da nije učestvovala u organizaciji protesta zbog ukidanja "Utiska nedelje" koji je održan u nedelju ispred zgrade "B92"...Kako se navodi u saopštenju DS ističe da je tačno da se na tom skupu našlo mnogo članova te stranke ogorčenih zbog gušenja medijskih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.