Crni Srbin koji će vas raspametiti: Zbog njega poznati Ameri dižu tri prsta, i nose brend Jebi ga

Izvor: Blic, 01.Okt.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crni Srbin koji će vas raspametiti: Zbog njega poznati Ameri dižu tri prsta, i nose brend "Jebi ga"

Amerikanac Jovan Crnović (24) to jest Džibri Bel, poznatiji kao “srpski Obama”, uspeo je da na mala vrata unese jednu poznatu domaću psovku među svetske face. I ne samo to - zahvaljujući njemu, brojne javne ličnosti fotografišu se sa uzdignuta tri prsta u znak promovisanja Srbije.

Jovanova ljubav prema Srbiji počela je pre nekoliko godina kada ju je prvi put obišao zbog ljubavi, a potom snimio video-klipove u kojima repuje o ćevapima, eurokremu i rakiji, o čemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “24 sata” već pisao. On već neko vreme živi u Pančevu, gde je stigao pravo s Beverli Hilsa.

- Moj modni brend se zove kao jedna srpska psovka, i to je vrsta lajfstajla. U Americi naziv mog brenda čitaju “džebi ga”, a ja objašnjavam da se ne čita tako, kao i da je ta psovka poput životne filozofije ili društvenog pokreta. Kakvo god da je stanje, dovoljno je da to kažeš i biće ti lakše - kaže Jovan za "24 sata".

Koji poznati NBA košarkaš, klijent Jovana Crnovića, je uzdigao tri prsta i poslao poruku Srbiji, kao i koje face nose Jovanove kačkete pročitajte u ostatku teksta na sajtu "24 sata".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.