Cooler Master zvanično najavio Silencio FP seriju ventilatora

Izvor: PCAxe.com, 30.Jan.2015, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cooler Master zvanično najavio Silencio FP seriju ventilatora

Nova Cooler Master Silencio FP serija donosi dosta novih tehnologija i što je možda i najbitnije, ovi ventilatori su ciljno optimizovani za visok statički pritisak. Cooler Master će za sada osvežiti samo portfolio ventilatora od 120mm sa novim FP Silencio modelom koji, između ostalog, cilja i na tih rad i visoke performanse.
Ovaj Cooler Master ventilator koristi nove tehnologije kako bi postigao potreban protok vazduha uz nizak nivo buke. U novine spada i Loop Dynamic Bearing, novi tip ležaja koji će ventilatoru pružiti životni vek od 160,000 sati. Osim toga, Cooler Master je razvio i patentirao itegrisano kolo za kontrolu rada motora, što će umanjiti vibracije, tj. trzaje motora, ali i umanjiti potrošnju. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.