Chromebook i dalje popularan

Izvor: ITsvet.com, 24.Maj.2015, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Chromebook i dalje popularan

Google je unapredio svoje napore da doda veći broj karakteristika u okviru njihovih Chromebook računara i svoje modele u što je moguće većoj meri načini popularnijim, a u toku ove godine očekuje se da će isporuka ovih niskobudžetnih laptop računara biti povećana za 27 odsto. Prema procenama, u toku ove godine na tržište će biti isporučeno 7.29 miliona ovih uređaja, navodi se u izveštaju firme Gartner koja se bavi analizom tržišta. Očekuje se da će rast usporiti u toku 2016. godine, kada će biti zabeležena isporuka 7.95 miliona Chromebook uređaja na globalnom nivou.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Očekuje se isporuka od 230 milona iPhone-a

Izvor: ITsvet.com, 25.Maj.2015, 08:02

Proizvodnja 4.7- i 5.5-inčnih verzija popularnog iPhone uređaja, za koje se pretpostavlja da će nositi oznaku iPhone 6S, počeće u toku juna ove godine, dok će isporuka na tržište krenuti u toku trećeg kvartala ove godine. Analitičari veruju da će na kvartalnom nivou biti zabeležena isporuka...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.