Cakana „volontira“ na Čukarici za platu od 45.000 dinara

Izvor: Blic, 18.Sep.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cakana „volontira“ na Čukarici za platu od 45.000 dinara

Narodnu pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu angažovao je Kulturni centar Čukarica za platu od 45.000 dinara, mada ona tvrdi da volontira.

Informaciju o angažovanju poznate pevačice potvrdio je “Blicu” predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i precizirao da je njen rad u KC počeo ovog meseca.

- Dragica je potpisala ugovor o delu za povremene poslove i primaće mesečnu nadoknadu sa prevozom i toplim obrokom od 45.000 dinara. Angažovana je za kulturne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << manifestacije, jer se bavi estradom i zato što je dokazani umetnik koji živi na Čukarici. Održala je više od 100 humanitarnih koncerata, čast nam je što takvu umetnicu imamo kod nas - kaže Kolarić.

Međutim, kad smo pozvali umetnicu, njena priča je bila drugačija.

- Potpuno volonterski radim taj posao. Pomažem da se osnuje hor izvorne muzike koji bi činili osnovci i srednjoškolci sa Čukarice, deca od 10 do 16 godina. Ovih dana bi trebalo da napravimo audiciju po školama. Imam razloga da se uključim u priču, jer takvu muziku pevam godinama. Podršku sam dobila od opštine i Kulturnog centra - kaže Dragica Radosavljević za “Blic”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cakana "volontira" na Čukarici za platu od 45.000 dinara

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014

Narodnu pevačicu Dragicu Radosavljević Cakanu angažovao je Kulturni centar Čukarica za platu od 45.000 dinara, mada ona tvrdi da volontira...Informaciju o angažovanju poznate pevačice potvrdio je “Blicu” predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i precizirao da je njen rad u KC počeo ovog...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.