Britanski političari akteri pedofilskih lanaca u Vestminsteru?

Izvor: Blic, 21.Dec.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski političari akteri pedofilskih lanaca u Vestminsteru?

Britanska policija pokrenula je istragu o navodnih pet pedofilskih lanaca u središtu Vestminstera i u kojem su učestvovali "veoma uticajni" političari, piše britanski dnevnik "Dejli telegraf".

Poslanik laburista Džon Man, koji je Skotland jardu predao dosije sa dokazima, izrazio je uverenje da je kompleksnost mreža zlostavljanja dece u središtu vlade tokom sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, bila ozbiljno potcenjena.

Man je istakao da je "nepojmljivo" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da policija sada neće da uhapsi i ispita neke od političara, koje je on imenovao na listi predatoj policiji početkom meseca.

Man, koji je proveo nekoliko meseci prikupljajući dokaze, otišao je u Skotland jard i predao dosije sa imenima 22 političara, uključujući tri poslanika, koji su u trenutnom sazivu i tri člana Doma lordova.

List ističe da, iako su neki od navedenih političara mrtvi, takođe ima i drugih ličnosti koje su žive, ali nisu više aktivne na političkoj sceni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.