Breitling B55 Connected – kombinacija klasičnog sata i smart funkcija

Izvor: ItRešenja.com, 30.Mar.2015, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Breitling B55 Connected – kombinacija klasičnog sata i smart funkcija

Breitling je predstavio B55 Connected, sat koji kombinuje prestižan klasičan dizajn mehaničkih satova i napredne funkcije kakve poseduju smart modeli. Time je ovaj poznati brend u industriji satova zakoračio u svet novih tehnologija ali na sopstveni način, bez kompromisa u pogledu dizajna i kvaliteta samog hronografa, već je svom sistemu samo pridodao mogućnosti koje korisnicima digitalnih tehnologija olakšavaju funkcionisanje.

Tako je B55 Connected spakovan u kvalitetno titanijumsko >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << kućište sa karbonatnim premazom, kombinujući elegantnu mat crnu završnicu i atraktivnu plavu boju narukvice. Osnovu sata čini napredni mehanizam u vidu Breitling Caliber B50 SuperQuartz hronografa za koga proizvođač tvrdi da je deset puta tačniji od standardnog kvarca, što je potvrđeno i od strane COSC (Švajcarski institut za ispitivanje hronometara).

Sa druge strane Breitling B55 Connected ima i dva ultra čitljiva LCD displeja na kojima se prikazuju različiti podaci, a aktiviraju se pritiskom na taster ili naginjanjem sata pod uglom od 35 stepeni što je zgodno ukoliko su vam ruke zauzete (recimo tokom vožnje). Tu je i mogućnost bežične komunikacije sa pametnim telefonom – dovoljno je povezati ga sa Breitling smartfon aplikacijom, te onda možete podešavati vremensku zonu, alarme ili recimo bekapovati podatke ukoliko je to potrebno. Zanimljiva je i opcija namenjena ljubiteljima letenja,  koji koriste “Chrono flight” za snimanje vremena leta, odnosno sa kojim se beleži vreme poletanja, sletanja, datum i sl.

Za punjenje baterije možete koristiti i USB konekciju, te samim tim za napajanje možete na primer da upotrebite i svoj notebook računar. Cena ovog zanimljivog pametnog sata još uvek nije poznata ali je sigurno da ga strastveni ljubitelji i kolekcionari satova nestrpljivo isčekuju, obzirom da u sebi spaja klasičan i sportski dizajn, te visoko kvalitetan mehanizam i neke napredne i korisne smart funkcije.



Izvor: Smart-Life Web portal

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.