Bred Pit nakon venčanja: Karijera mi više nije prioritet

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit nakon venčanja: Karijera mi više nije prioritet

Oskarovac Bred Pit je otvorio dušu nakon što je konačno sklopio brak sa Anđelinom Žoli, te je u intervjuu za "GQ" magazin otkrio i da mu karijera više nije prioritet.

"Ne bih rekao da je brak samo titula, zvanje. Ima u braku nečeg više od toga" - rekao je Bred Pit u intervjuu za novembarsko izdanje britanskog magazina “GQ”.

On i Anđelina Džoli upoznali su se na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”, dobili su troje dece i usvojili još troje, a krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << avgusta konačno su postali muž i žena.

" Polako usporavam karijeru i koncentrišem se na druge stvari. I iskreno, želim da što više vremena provodim sa decom dok ne odrastu i odu" - rekao je Bred.

Džordž Kluni, Pitov dobar prijatelj prošlog vikenda takođe se oženio, pa je glumac iskoristio priliku da prokomentariše njegovu izjavu da je “Bred nedostupan”.

" Pa, znate, Džordž je vrlo dostupan. On je naš najbolji predstavnik. I još je veoma smešan, pa je zabavno biti u njegovom društvu. Izgleda da sam ja uvek pomalo sa strane... Volim da budem sam. Prirodno sam tih "- rekao je Pit.

U razgovoru za “GQ” glumac se takođe osvrnuo na svoju karijeru.

"Veoma sam izbirljiv kada su u pitanju reditelji s kojima treba da radim. Gotovo uvek moram da govorim “Ne”. To je najmoćnija reč u šou-biznisu. Posao mora da bude vredan toga da odem i ostavim porodicu na izvesno vreme" - rekao je Bred.

Na pitanje šta misli o sreći, Bred Pit je dao zanimljiv odgovor.

" Uvek sam mislio kako je sreća precenjena. Teška vremena dovode nas do boljih stvari - nekad dobiješ a nekada izgubiš "- rekao je glumac.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li je ovo ozbiljno mislio: Bred Pit otvorio dušu nakon venčanja

Izvor: 24sata, 30.Sep.2014

Oskarovac Bred Pit je otvorio dušu nakon što je konačno sklopio brak sa Anđelinom Žoli, te je u intervjuu za "GQ" magazin otkrio i da mu karijera više nije prioritet...- Ne bih rekao da je brak samo titula, zvanje. Ima u braku nečeg više od toga - rekao je Bred Pit u intervjuu za novembarsko...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.