Bond u Novom Sadu ubija teroriste

Izvor: Blic, 26.Nov.2014, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bond u Novom Sadu ubija teroriste

Nastavak popularne franšize delom bi trebalo da bude snimljen i kod nas, prenose britanski mediji.

Najnoviji film o Džejmsu Bondu, pretposlednji u kojem će se pojaviti Danijel Krejg, već se snima u Austriji. Od januara naredne godine ekipa se seli u Rim, a potom bi trebalo da dođu i u Srbiju.

Kako piše britanski „Dejli mejl“ nekoliko scena novog filma o Bondu će biti snimljene i kod nas. Pominje se da je preporuka došla od nekadašnjeg Bonda - Pirsa Brosnana. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << On je iz naše zemlje očigledno poneo odlične utiske nakon snimanja filma „November Man“.

Tajna veza

Ovo nije prvi put da se Džejms Bond obreo u našim krajevima. U ranijem ostvarenju „Iz Rusije s ljubavlju“ agent 007 se vozi čuvenim vozom „Orijent ekspres“, pri čemu prolazi kroz Beograd, Vinkovce, Slavonski Brod i Zagreb.

Takođe, zanimljivo je da je priča samog filma, koji će delom biti rađen po poslednjem romanu o Bondu „Carte Blanche“, delom smeštena u Srbiji. Po tom scenariju, čitava radnja zapravo i počinje u Novom Sadu: irski terorista planira da skrene voz koji nosi 300 kilograma opasnog otrova u Dunav i tako otruje pijaću vodu. Međutim, Bond uspeva da ga spreči, ali terorista beži, ubijajući pritom Bondovog prijatelja iz Srbije...

Film zasad nosi radni naslov „24“ i najverovatnije će biti snimljen iz dva dela. Glavnog zlikovca igra Kristof Volc, pojaviće se i Rijana, a Bond devojka je Lea Sejdu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.