Biciklista i predsednik Treće Srbije: Reč je o nesrećnom slučaju

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biciklista i predsednik Treće Srbije: Reč je o nesrećnom slučaju

Blagoje Stojčevski iz Novog Sada i Miroslav Parović, predsednik Treće Srbije, koji su učestvovali u saobraćajnoj nezgodi koja se juče oko podne dogodio u Novom Sadu, izjavili su Tanjugu da je do udesa došlo sticajem nesrećnih okolnosti.

Biciklista, 80. godišnji Blagoje Stojčevski, rekao je da je udes posledica "nesrećnog slučaja" i da je njegovo zdravstveno stanje dobro.

"Bio sam u bolnici, pregledali su me i rekli su mi da težih povreda nema. Ovo je moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svakom da se desi i zaista se radi o nesrećnom slučaju", rekao je Stojčevski.

On je posebno istakao korektno ponašanje Parovića koji je, kako je rekao, odmah nakon udesa, na licu mesta pozvao i policiju i hitnu pomoć, a i posetio ga je po izlasku iz bolnice.

Parović je naglasio da mu je najbitnije da Stojčevski nije zadobio ozbiljnije povrede i složio se sa Stojčevskim da se radi o nesrećnom sticaju okolnosti.

"Na ličnom primeru sam video da se nezgoda može dogoditi i pored toga što se vozač pridržava svih propisa i pozivam sve učesnike u saobraćaju, bilo da se radi o pešacima, biciklistima ili vozačima automobila, da budu maksimalno oprezni", rekao je Parović.

On je naglasio da nije želeo u javnosti da se oglašava povodom ovog incidenta, sve dok se lično nije uverio da je zdravstveno stanje Stojčevskog dobro.

Parović i Stojčevski izjave Tanjugu dali su  iz kuće Stojčevskog, gde ga je Parović posetio kako bi se uverio u kakvom je zdravstvenom stanju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Stojčevski i Parović: Nesrećan slučaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2014

Blagoje Stojčevski iz Novog Sada i Miroslav Parović, predsednik Treće Srbije, koji su učestvovali u saobraćajnoj nezgodi koja se juče oko podne dogodiila u Novom Sadu, sinoć su izjavili Tanjugu da je do udesa došlo sticajem nesrećnih okolnosti...Biciklista, 80. godišnji Blagoje Stojčevski,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.