Bestbit sviraju ceo album A hard day’s night u Domu omladine

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bestbit" sviraju ceo album "A hard day’s night" u Domu omladine

Beogradski "Bitls" tribjut sastav – "Bestbit", održaće koncert u subotu 27. decembra (20) časova, u Velikoj sali Doma omladine kada će obeležiti nekoliko jubileja i podsetiti publiku na atmosferu ranih koncerata liverpulske četvorke.

Ove godine se navršava i pedeset godina od premijere filma "A hard day’s night" i objavljivanja istoimenog albuma, jednog od najbitnijih izdanja za razvitak rok muzike.

Tim povodom "The Bestbit" će pored brojnih neizostavnih hitova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Bitlsa", izvesti sve pesme sa albuma "A hard day’s night" i povesti publiku u vreme crno-belih filmova i singl ploča.

Grupa "The Bestbit" je nastala 2005. godine i čine je: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić kao Džordž Harison i

Vitomir Milićević kao Ringo Star.

Izložbom ilustrovanih plakata koji su nastali inspirisani tekstovima Džona Lenona, a koji su delo studenata i profesora Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, biće podsećanje na knjigu "U ličnom spravopisu" koja beleži pedeseti rođendan.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 400 dinara, na Blagajni Doma omladine Beograda i preko Eventim mreže.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

The Bestbeat (Beatles tribute) sviraju u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 23.Dec.2014, 09:20

U subotu 27. decembra sa početkom od 20 časova, u Velikoj sali Doma omladine Beograda, beogradski Beatles tribute sastav – The Bestbeat, održaće koncert kojim će obeležiti nekoliko jubileja i podsetiti publiku na atmosferu ranih koncerata liverpulske četvorke. Izložbom ilustrovanih plakata...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.