Besplatna rekreacija za decu i odrasle u Šumicama

Izvor: Blic, 29.Nov.2014, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna rekreacija za decu i odrasle u "Šumicama"

Opština Voždovac i Centar za kulturu i sport “Šumice” omogućili su besplatne sportske programe za decu, mlade i starije Voždovčane.

Programi će se održavati u sportskom centru u Ustaničkoj 125, a organizovani su sa ciljem da se fizičkim aktivnostima uz stručan rad omogući prevencija deformiteta, zdraviji i kvalitetniji način života, kako dece tako i odraslih, navode organizatori iz "Šumica".

U okviru besplatnih programa su "Džudo školica" za mlade, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << univerzalna dečja sporska škola "Fleksi", korektivna gimnastika za mlade "Zumba fitnes", tae bo treninzi i pilates, kao i vežbe za starije.

Prijava polaznika je obavezna kako bi se formirale grupe i utvrdio raspored treninga, a sve informacije o ternimima mogu se dobiti na sajtu "Šumica" ili telefonom na brojeve 011/244-0059 i 062/175-9535.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Besplatna rekreacija za decu i odrasle u "Šumicama"

Izvor: 24sata, 29.Nov.2014

Opština Voždovac i Centar za kulturu i sport “Šumice” omogućili su besplatne sportske programe za decu, mlade i starije Voždovčane...Programi će se održavati u sportskom centru u Ustaničkoj 125, a organizovani su sa ciljem da se fizičkim aktivnostima uz stručan rad omogući prevencija...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.