Beskrajno duhoviti: Fu fajtersi najoriginalniji u polivanju vodom! Uradili parodiju na horor film Keri

Izvor: Blic, 19.Avg.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beskrajno duhoviti: Fu fajtersi najoriginalniji u polivanju vodom! Uradili parodiju na horor film "Keri"

Američki pevač Dejv Grol, frontmen kultnog benda Fu Fajters, poslednji je u nizu koji se priključio humanitarnoj akciji za udruženje ALS, s tim što je sada već tradicionalno polivanje kantom ledene vode podigao na viši nivo. Naime, bend je "rimejkovao" čuvenu scenu iz filma "Keri", koju glumi, naravno - Dejv. Tako su na urnebesan način učinili humanu stvar, i postavili domaći zadatak svojim poznatim kolegama.

Na ovaj način, Dejv Grol i njegovi "Fu Fajtersi" postali su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << još jedni u nizu svetski poznatih ličnosti koji učestvuju u ovoj akciji, među kojima su i Novak Đoković, Ana Ivanović, Dejvid Bekam, kao i maltene pola Holivuda.

Svetom se vrtoglavom brzinom proširio novi način prikupljanja humanitarne pomoći za udruženje "ALS Association". Njoj se priključio i predsednik SAD Barak Obama, koji je ipak, u skladu sa svojom pozicijom i statusom, izbegao polivanje vodom, te je donirao novac.

Ova organizacija bavi se proučavanjem i širenjem svesti o amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi (ALS), poznatijoj kao Lu Gerigova bolest.

Bolest pripada grupi neuroloških bolesti, a zahvata gornje i donje motorne neurone.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šakira i Pike nastavili "izazov ledene kofe"!

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 11:05

Kolumbijska pevačica Šakira i njen suprug, štoper Barselone Đerar Pike pridružili su se borbi protiv skleroze i učestvovali u akciji "izazov ledene kofe", u kojoj su, a kako bi drugačije, polili jedno drugo i na ovaj neuobičajen način pridružili se mnogim slavnim ličnosima širom sveta...Post...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.