Ben Aflek: Moju decu ne zanima što glumim Betmena

Izvor: Blic, 30.Sep.2014, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben Aflek: Moju decu ne zanima što glumim Betmena

Oskarovac Ben Aflek je priznao da za svoju decu on ipak nije heroj, iako je skoro završio snimanje novog nastavka filma "Čovek od čelika", gde će glumiti Betmena.

Aflek ima čak troje dece sa suprugom Dženifer Garner, a u gostovanju kod Džimija Falona je rekao kako su njegova deca poptuno ravnodušna na činjenicu da je upravo njihov tata novi Betmen.

"Njih to uopšte ne dotiče, potpuno im je svejedno. Međutim, da snimam nastavak crtanog filma "Zaleđeno kraljevstvo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tek onda bih za njih bio heroj. Moje ćerke boli dupe za Betmena", rekao je Aflek.

On je dodao i kako su dve starije ćerke uspešno preneli ljubav ka crtaću "Zaleđeno kraljevstvo" i na njegovog najmlađeg sina.

"Non stop me zapitkuje da li možemo da gledamo taj crtać. Ja pokušavam da se izvučem tako što mu govorim da još uvek nije na programu", našalio se glumac.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.