Baš je poludeo! Glumac iz serije Prava krv pio krv svoje devojke!

Izvor: Blic, 20.Avg.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baš je poludeo! Glumac iz serije "Prava krv" pio krv svoje devojke!

"Taj čin ima neku emotivnu težinu, sigurno ne bih pio svačiju krv"...

Glumac Džim Perak (33) iz serije "Prava krv" otkrio je da je probao krv svoje devojke Leven Rambin.

Iako u seriji ne igra vampira, već smrtnika, Perak je za "Vulture" rekao da je probao da pije krv, piše Mondo.

"Možda pijem krv nekoliko puta godišnje, svakako ne po litar, naravno! Probao sam krv svoje devojke, i to je bilo jedinstveno iskustvo. Jednostavno mi je jedne noći došlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da joj pijem krv. Dopada mi se i ukus, i činjenica da vas taj čin nekako emotivno ispuni", rekao je Perak.

"Ne znam zbog čega sam osetio taj poriv, verovatno je slično sa ljudima koji žele alkohol, gazirana pića ili mleko. Jednostavno želite da popijete malo".

Perak se prošlog septembra rastao od žene Sijere Danijel nakon šest godina braka, i otada je u vezi sa glumicom Leven Rembin, koja igra u serijalu "Igre gladi".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.