Banjalučki policajac među 16 dilera droge

Izvor: Blic, 23.Sep.2014, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučki policajac među 16 dilera droge

Šesnaest osoba, među kojima je i jedan policajac, uhapšeno je na širem području Banjaluke pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali heroin.

Načelnik banjalučke policije Mladen Marić novinarima je kazao da su hapšenja i pretresi, osim u Banjaluci, sprovedeni i u Prijedoru i Laktašima.

Pretražujući objekte koje su uhapšeni koristili, policijski službenici pronašli su 646 grama heroina, manju količinu marihuane, kao i oružje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Među privedenima je i pripadnik saobraćajne policije, koji je osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja i prevare u osiguranju automobila.

On je, naime, pripadnicima ove grupe pomagao u nameštanju saobraćajnih nesreća kako bi dobili novac od osiguranja, objavili su lokalni mediji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Banjaluka: Hapšenje zbog droge

Izvor: B92, 23.Sep.2014

Šesnaest osoba, među kojima je jedan policajac, uhapšeno je na širem području Banjaluke pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa preprodavali heroin...Načelnik banjalučke policije Mladen Marić novinarima je kazao da su hapšenja i pretresi, osim u Banjaluci, sprovedeni i u Prijedoru...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.