Banja Koviljača: Bajkeri brži od kiše

Izvor: Blic, 23.Avg.2014, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banja Koviljača: Bajkeri brži od kiše

Na 11. međunarodnom moto-skupu „Motočašće 2014“ u Banji Koviljači ovog vikenda okupilo se oko 400 bajkera iz svih krajeva Srbije, ali i BiH, Nemačke, Austrije, Italije. Organizatori iz MK „Blek dragons“ kažu da su prezadovoljni odzivom motociklista s obzirom na ekonomsku krizu i vremenske prilike koje im ovog leta ne idu na ruku.

Organizatori iz MK „Blek dragons“ kažu da su prezadovoljni odzivom motociklista s obzirom na ekonomsku krizu i vremenske prilike koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << im ovog leta ne idu na ruku.

- Prvo veče, u petak, prošlo je bez kiše pa je i provod bio dobar uz koncert lokalnih rok grupa. U subotu popodne prodefilovali smo do Loznice, a odmah potom počela je kiša. Na sreću kratko je trajala pa smo nastavili druženje u kampu kraj Doma omladine gde smo organizovali tradicionalne bajkerske igre – kaže Čedomir Milutinović, organizator skupa.

Među najstarijim bajkerima i ove godine bio je Krsto Šakotić iz Suvog Polja kod Bijeljine (RS), koji više od pola veka vozi motocikle.

- Imam 73 godine i uživam u vožnji motorom. Uvek sam imao nekakav motocikl, još kao dečak. U vojsci sam 1964. godine vozio BMW, bio sam u vojnoj policiji. Sada vozim „yamahu“ od 600 kubika – kaže Krsto, član MK „Duhovi“ iz Ljeljenče.

Domaćini skupa pripremili su besplatne obroke za sve bajkere, a u nedelju (24. avgust), će ih ispratiti uz doručak i osvežavajuće napitke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.