BUDITE UVEK U TOKU: Pogledajte sve akcije i novosti u Gigatronu

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDITE UVEK U TOKU: Pogledajte sve akcije i novosti u Gigatronu

Kako biste uvek bili u toku sa tim šta se trenutno nalazi na akciji, Gigatron je spremio svoj magazin. U njemu ćete pronaći sve artikle koji su na sniženju, detaljne informacije o njima, ali i više informacija o načinima plaćanja

Gigatron nikada ne prestaje sa akcijama i novostima. Iz svog ogromnog asortimana svakodnevno svojim kupcima nudi neki novi laptop, telefon, fotoaparat, ili neki drugi uređaj po fenomenalnim cenama i mogućnostima plaćanja.

Gigatron >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << magazin za septembar je izašao, a možete ga pronaći u svim radnjama ovog prodajnog lanca širom Srbije, ili ga preuzeti u digitalnom izdanju OVDE. Budite uvek u toku, i ne propustite sjajne popuste i priliku za kupovinu uređaja koji ste oduvek želeli.

Gigatron je za sve spremio i izvrsne načine plaćanja. Bilo koji proizvod možete kupiti na odloženo plaćanje do 300 dana, a što je najbitnije jeste da NEMA KAMATE. Ukoliko vam je potreban kredit, za iznose do 60.000 dinara možete podići kredit na licu mesta samo sa ličnom kartom. Više informacija možete dobiti na zvaničnom sajtu Gigatron.rs ili pozovite besplatan Call Centar na 0800 30 40 50.

Vidimo se na preko 20 lokacija širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.