BIJELO DUGME PONOVO U SRBIJI Brega i Alen napravili spektakl u Novom Sadu

Izvor: Blic, 28.Dec.2014, 01:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIJELO DUGME PONOVO U SRBIJI Brega i Alen napravili spektakl u Novom Sadu

Halu SPENS-a u Novom Sadu večeras su napunili fanovi "Bijelog dugmeta" koji su došli da uživaju u pesmama poznate rok grupe, koji će publiku provesti kroz lepezu hitova iz cele karijere.

 Koncert je organizovan povodom obeležavanja jubileja četrdeset godina od osnivanja grupe, a iako je početak zakazan za 20 sati, Goran Bregović i Alen Islamović još uvek nisu izašli na binu.

SPENS se još uvek puni, a po procenama biće i onih koji neće moći da uđu jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će biti popunjeno sve do poslednjeg mesta.

Koncert je počeo sa 40 minuta zakašnjena, a Bregović je u crnom odelu sa šljokicama pozdravio publiku pesmom "Gas, gas".

Iza njega je Orkestar za svadbe i sahrane kao i dve bugarske pevačice koje nose svoju narodnu nošnju.

Nakon pozdrava Bregović je otpevao pesmu "Bella ciao", a publika svo vreme skače i tapše u ritmu pesme.

Nakon nekoliko Breginih hitova, na sceni mu se pridružio i Alen Islamović koji je otpevao veliki hit "Pljuni i zapjevaj".

U publici su sve generacije od 7 do 77 godina i svi u glas pevaju sa Alenom.

Prava atmosfera počela je kada su pevači otpevali pesmu "Napile se ulice" u kojoj su ubacili i zvuk trube.

Brega i Alen su ređali hitove puna dva sata, a najemotivniji trenutak je bio kada su otpevali pesmu "Ima neka tajna veza".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.