BAJKER Žirafa beži na motociklu

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJKER Žirafa "beži" na motociklu

Iako nije preporučljivo da se približavate divljim životinjama grupa motociklista nije odolela jednoj prijateljski raspoloženoj žirafi koja je htela da se druži sa njima, ali i da vozi motor.

Na snimku se vidi kako žirafa pokušava da preskoči parkiran motocikli, pa u jednom trenutku igleda kao da hoće da ga zajaše.

Kada je ustanovila da motocikli nije napravljen za nju, odlučila je da se druži sa motociklistima.

Populacija žirafa u Južnoj Africi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naglo opada, a najveći problem predstavlja krivolov.

Vreme je da se skrene pažnja na ovaj problem, a ovi momci su to uradili na najbolji mogući način, pokazali su nam koliko mogu biti divna ova dugovrata stvorenja.

VIDEO > Žirafa se druži sa motociklistima: 

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pogledajte: Kad žirafa odluči da bude bajker (FOTO)

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014

Iako nije preporučljivo da se približavate divljim životinjama grupa motociklista nije odolela jednoj prijateljski raspoloženoj žirafi koja je htela da se druži sa njima, ali i da vozi motor...Na snimku se vidi kako žirafa pokušava da preskoči parkiran motocikli, pa u jednom trenutku izgleda...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.