Ana okitila jelku na plaži

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana okitila jelku na plaži

Jedna od najlepših sportistkinja fotografisala se u Dubaiju. Nije skrivala pretprazničnu sreću ispred najluksuznijeg tamošnjeg hotela.

Iako bi za muške oči najlepši prizor sa plaže bila Ana u kupaćem kostimu, ona je ovoga puta pokazala da je spremna za dolazeće novogodišnje i božićne praznike. Umesto da okiti jelku u sopstvenom domu, Anči je to uradila na popularnoj plaži i privukla pažnju turista koji su se zatekli na licu mesta.

Oduševila je i pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Instagramu, s kojima je podelila fotografiju. Anina jelka je bele boje, a ukrašena je sa morskim zvezdama, ribicama i drugim figurama morskih životinja.

„Božić je stigao ranije. Predsezona u Dubaiju. Dođite“, napisala je Ana tagujući svoje drugare Dejana, Duleta i svog fitnes trenera Zlatka Novkovića. Teniserkini fanovi su bez ustezanja komentarisali fotografiju odmah po objavljivanju. Sa raznih strana sveta počele su na Aninu adresu da pristižu čestitke i želje vezene za karijeru, ali i njen privatni život.

Inače, Ana je prošle nedelje blistala na prestižnom filmskom festivalu u Dubaiju, gde je, za razliku od opuštenog izdanja za šetnju u kojem je kitila jelku, na sebi imala belu čipkanu mini haljinu popularnog filipinskog kreatora.

U takvom izdanju nas je asocirala na mladu i možda nagovestila skoro venčanje sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, s kojim je, doduše, nismo videli više od mesec dana, otkada je iznenada stigao u Beograd na Anin rođendan.

Budući da Ivanovićeva trenutno nema poslovne obaveze, osim što se polako priprema za turnir koji ima u januaru, nije isključeno da će skoknuti do rodnog grada da i ovde okiti jelku sa najmilijima i kucne se nazdravljajući za nove uspehe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.