Aja Jung član žirija baletskog takmičenja u Milanu

Izvor: Blic, 31.Okt.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aja Jung član žirija baletskog takmičenja u Milanu

Direktorka Beogradskog festivala igre i Nacionalne fondacije za igru Aja Jung biće počasni gost manifestacije "Milano Danza Expo" i član žirija medjunarodnog baletskog takmičenja u Milanu, saopštila je Nacionalna fondacija za igru.

Milano Danza Expo je jedinstven sajam igre na kome se predstavljaju teatri, škole, kompanije i festivali iz celog sveta, predstavlja umetnička igra kao važan deo kreativne industrije.

Ove godine se održava od 21. do 24. novembra i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << okupiće više od 25.000 posetilaca. U okviru sajma je i baletsko takmičenje koje mladim igračima od 16 do 18 godina pruža priliku da budu zapaženi, dobiju stipendije baletskih škola ili angažmane u baletskim kompanijama u Evropi i svetu.

U međunarodnom žiriju su pored Jung umetnička direktorka Baletskog takmičenja iz Lozane Amanda Benet, umetnički direktor Kompanije Forsajt u Frankfurtu Kristofer Roman,prvak londonskog Kraljevskog baleta Edvard Votson, koreograf i direktor Baleta Viktora Uljatea u Madridu Viktor Uljate, direktor Baletske škole u Ženevi Sson Vud i mnogi drugi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Aja Jung specijalni gost manifestacije Milano Danza Expo

Izvor: Story, 31.Okt.2014

Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre i Nacionalne fondacije za igru, biće počasni gost manifestacije Milano Danza Expo i član žirija medjunarodnog baletskog takmicenja u Milanu, od 21-24 novembra, ove godine...Plakat, foto: promo..Milano Danza Expo, je događaj koji će okupiti preko 25.000...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.