Adrenalinski drift vikend na Beogradskom Sajmu

Izvor: Blic, 22.Sep.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrenalinski "drift" vikend na Beogradskom Sajmu

Treća drift trka u šampionatu Srbije i trke ubrzanja na 201m uz bogati propratni program, Styling i dB Audio takmičenje, biće održani 04. i 05. oktobra na Beogradskom Sajmu.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

Nekadašnje „ulične trke od semafora do semafora žestokih momaka“, danas predstavljaju najmasovnije takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dorađenih „brzih“ automobila , na ravnom

Prodajete polovni automobil?

Postavite besplatan oglas.

pravcu dugom 201 metar. Pristupačnost, brojnost i mogućnost da se takmiče sve vrste putničkih automobila neki su od razloga koji ovo takmičenje čine kako jednom od najpopularnijih trka, tako i rasprostranjenim vidom zabave u svetu.

Zvanično takmičenje zadržalo je izvorni oblik trka dva automobila između dva semafora, gde je pobednik trke onaj koji je ispravno startovao i prvi prošao cilj.

U ovim trkama prepunim oktana i adrenalina, mogu da učestvuju sve punoletne osobe sa važećom vozačkom dozvolom i željom da se dobro zabave. Ograničenja na vozilima nema, sve dok zadovoljavaju oštre kriterijume sigurnosti. Samim tim, svaki vozač ima neograničen broj mogućnosti da prepravlja i unapređuje svoj automobil.

Da ponovimo, sama staza na otvorenom prostoru Beogradskog sajma ima

kvalitetan asfalt i sastoji se iz jednog dužeg pravca (300m) koji je pogodan za startna ubrzanja i nekoliko kombinacija oštrijih krivina za duele u twin driftu.

Sudije će ocenjivati brzinu automobila kojom se ulazi u krivinu, ugao zaokreta, kontrolu pri ekstremnim uslovima, blizinu prolaska pored označenih čunjeva i naravno, opšti utisak.

Pored drift i drag trka, deo obaveznog programa su i vožnje u drift taxi-u, tuning styling izložba, atraktivne vožnje motocikala, a o zabavnom delu programa pobrinuće se DJ .

Škripa guma, buka motora, oblaci dima koji ostaju za automobilma koji svaku krivinu prolaze biće prvog vikenda u oktobru nesvakidašnji doživljaji za posetioce.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.