ALUDIRA NA MASTURBACIJU: Seksi reklama za Sony PlayStation (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALUDIRA NA MASTURBACIJU: Seksi reklama za Sony PlayStation (VIDEO)

Reklama je na Sony-jevom zvaničnom kanalu prvo bila ograničena na private mode, a sada je svima dostupna. Portal "The Verge" je reklamu nazvao "sramotom za sve, pa čak i za mušku, tinejdžersku populaciju"

U najnovijoj reklami za Sony PlayStation 4 se pojavljuje seksi doktorka koja aludira na masurbaciju. Mnogi mediji su ovu propagandu nazvali “sramotnom”.

Portal “The Verge” je reklamu nazvao “sramotom za sve, pa čak i za mušku, tinejdžersku populaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kojoj se očigledno obraća”. “Boin Boing” je reklamu nazvao “tupavom i izveštačenom”.

Reklama je na Sony-jevom zvaničnom kanalu prvo bila ograničena na private mode, a sada je svima dostupna jer ju je postavilo privatno lice. Nije jasno da li je reklama povučena zbog kritika povodom načina na koji se predstavljaju žene. Ni Sony, ni zaposleni u firmi koja je napravila reklamu nisu imali komentar.

Iako žene predstavljaju skoro polovinu interesnog tržišta za igrice, reklamne kampanje su i dalje najčešće upućene heteroseksualnim muškarcima. Broj žena među gejmerima je sve veći – po poslednjoj statistici od 100% svih gejmera, 48% su u stvari gejmerke.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor:hufftingtonpost.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.