AIM 8.0.7.1

Izvor: ITsvet.com, 02.Okt.2014, 06:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AIM 8.0.7.1

AIM servis je namenjen da vam pomogne da ostanete u kontaktu sa svojim prijatlejima. Bez obzira da i im šaljete instant poruke, razmenjujete fotografije ili vodite govorni chat. Ovaj softver će vam načiniti život lakšim. Osnovne karakteristike softvera uključuju novi dizajn, unapređene profile, status poruke za instant poruke. Tu su i novi emotikoni, AIM Blast opcija kao i opcija da se prijavite kao nevidljiva osoba, pretraga liste sa prijateljima i mnogo toga jo. Softver je potpuno besplatan i namenjen je da se koristi sa Windows operativnim sistemom i to verzijama od Windows 2000 pa sve do 64-bitne verzije Windowsa 8.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Spotify 0.9.14.11

Izvor: ITsvet.com, 02.Okt.2014

Sa Spotify softverom lako je da pronađete pravu muziku u svakom momentu na svakom uređaju, telefonu, računaru, tabletu. Postoje milioni numera u okviru ovog softvera. Tako da bez obzira da li radite, zabavljate se ili samo relaksirate, prava muzika vam je uvek samo nekoliko klikova od vas Odaberite...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.