5. Retail IT Summit

Izvor: ITdogadjaji.com, 30.Avg.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5. Retail IT Summit

5. Retail IT Summit održaće se 14. 10. 2014. u hotelu Best Western M u Beogradu s početkom u 9h.

Tradicionalni Retail IT Summit već peti put otvara svoja vrata novim tehnologijama u maloprodaji s ciljem da predstavi najnovije trendove u ovoj oblasti i informiše trgovce o novim mogućnostima savremenih hardversko-softverskih rešenja. Kao i do sada, Retail IT Summit okupiće preko 100 IT menadžera domaćih i regionalnih trgovinskih lanaca koji >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << će biti u prilici da čuju predavanja najvećih svestskih IT kompanija u ovoj oblasti.

Tema ovogodišnjeg samita „Socijalne mreže u trgovini“ biće inspiracija za predavanje specijalnog gosta, gospođe Yvonn Miller, zamenika community manager- a u Migrosu, najvećeg švajcarskog trgovinskog lanca koji zapošljava preko 94000 ljudi, i ima preko 20 kompanija u okviru grupe. Gospođa Yvonn Miller predstaviće Migrosova iskustva i uspehe u domenu social marketinga.

Oni koji posete ovogodišnji 5. Retail IT Summit biće u prilici da čuju i predavanja kompanija poput Datalogic, Motorola, Honeywell, ELO, SIS Technology (Explicato), a u izlagačkom delu svoja rešenja predstaviće brojne domaće i inostrane IT kompanije poput kompanija Sampro, Infokod, Sevice Plus kao i mnogi drugi.

Svi zainteresovani za učešće mogu više informacija dobiti na contact@retail-media.info

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.