Vučić: Šešelj je najozbiljniji protivnik

Izvor: Radio 021, 24.Apr.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Šešelj je najozbiljniji protivnik

Premijer Aleksandar Vučić prvi put je progovorio o lideru SRS Vojislavu Šešelju otkako se haški optuženik vratio iz Ševeningena i ocenio da je reč o ozbiljnom političkom protivniku.

Predsednik Vlade je primetio da je vođa radikala neuporedivo moćniji od drugih lidera opozicije.

"Ne slažem se sa tom politikom, mislim da je prevaziđena, ali smešno mi je da poredim njega i Borka Stefanovića ili Balšu Božovića. Nemojte da se ljutite, to su različite >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ne samo politike već i u svakom smislu kategorije. Naravno, mislim da ta politika ne donosi Srbiji nešto dobro, mislim da nije ni odgovorna ni ozbiljna, ali u ličnom smislu i kao politički takmac je ozbiljniji protivnik", ocenio je Vučić, dodajući da ne zna koliko je svojih osobina pokupio od Šešelja.

"Bilo bi smešno da kažem da ništa nisam naučio od njega. Neka ljudi procene, možda neke dobre, a možda i loše stvari. On je borben čovek", rekao je Vučić.

Premijer je uveren i da Vladu, na čelu sa SNS, u narednih sedam ili osam godina ne mogu da ugroze ni DS ni DSS.
Pogledaj vesti o: Hag

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.