Šešelj: Dobrovoljno se ne vraćam u Hag

Izvor: Večernje novosti, 26.Jan.2015, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj: Dobrovoljno se ne vraćam u Hag

UŽICE - Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je danas u Užicu da se dobrovoljno ne vraća u Hag, a ukokliko ga, kao je rekao, njegovi glavni saučesnici u svim ratnim zločinima uhapse i odnesu na aerodrom, šta on tu može."Za njih je osnovni problem što sudski postupak isporuke Hagu traju oko dve sedmice, pa ne mogu da me na brzinu ščepaju i odmah vode na aerodrom. Po mom mišljenju, neće se usuditi da pogaze propisanu proceduru", >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << rekao je Šešelj novinarima pre sastanka Okružnog odbora SRS-a u Užicu.Odgovarajući na novinarska pitanja vezana za sukob policije i vojne obaveštajne službe tokom Parade ponosa, Šešelj je rekao da nema definitivan sud o tom događaju."Videli smo snimak koji pokazuje da je, brat premijera, Andrej Vučić zaista brutalno pretučen, ali ne znamo kako je došlo do incidenta. Čekam da novi detalji izađu u javnost", rekao je Šešelj.Komentarišući delovanje radikala u narednom periodu, Šešelj je naglasio da im je osnovni cilj da Srbiji stave do znanja da ovako više ne može i da u Evropskoj uniji nemamo šta da tražimo."Iako su levičari pobedili na izborima u Grčkoj, ja sam radostan zbog toga jer je Siriza protiv EU i to je do sada najsnažniji udarac Evropskoj uniji. Sad očekujem da Grci prestanu da vraćaju dugove i to bi bio najispravniji postupak. Zašto bi Grci vraćali dugove koje je zelenaški bankarski sistem EU plasirao u njihovu zemlju. Takav je slučaj i sa Srbijom",rekao je Šešelj.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šešelj: U Hag samo ako me odnesu na aerodrom

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2015

UŽICE - Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je danas u Užicu da se dobrovoljno ne vraća u Hag, a ukokliko ga, kako je rekao, njegovi glavni saučesnici u svim ratnim zločinima uhapse i odnesu na aerodrom, šta on tu može..."Za njih je osnovni problem što sudski postupak isporuke Hagu traju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.