Glavni haški tužilac u poseti Sarajevu

Izvor: Akter, 01.Sep.2014, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glavni haški tužilac u poseti Sarajevu

Glavni haški tužilac Serž Bramerc doputovao je danas u dvodnevnu radnu posetu BiH

Planirano je da će se Bramerc tokom posete sastati s predstavnicima pravosudnih i državnih organa BiH, potvrdio je za agenciju Fena Almir Alić, iz Sekretarijata Haškog tribunala.

Kako je ranije najavljeno, glavni haški tužilac popodne će, u pratnji gradonačelnika Sarajeva Ive Komšića, obići obnovljenu sarajevsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Većnicu.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine (SIPA) uhapsili su danas 13 osoba osumnjičenih za ratne zločine i zločine protiv čovečnosti počinjene 1992. godine na području Doboja i Teslića, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.