Sudbina nestalih je humanitarno, a ne političko pitanje

Izvor: BKTV News, 24.Avg.2017, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sudbina nestalih je humanitarno, a ne političko pitanje"

Hašim Tači, predsednik takozvanog Kosova, izjavio je da je bolno i neprihvatljivo da posle toliko godina od završetka sukoba sudbina svih nestalih nije još rešena.

On je dodao da smatra da je to humanitarno, a ne političko pitanje.

"Pitanje nestalih osoba je humanitarno pitanje, a politika, bilo domaća ili međunarodna trebalo bi da se kloni ove teme", rekao je Tači učestvujući na konferenciji u organizaciji Izvornog centra za nestala lica, objavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je na sajtu kosovskog predsednika.

On je dodao da kao akter političkih događaja na Kosovu, ali i u dijalogu Beograda i Prištine, ostaje posvećen tome da pitanje nestalih treba hitno rešiti.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.