Rama poručio Tačiju da ne dolazi na utakmicu Srbija-Albanija

Izvor: Studio B, 07.Okt.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rama poručio Tačiju da ne dolazi na utakmicu Srbija-Albanija

Premijer Albanije Edi Rama poručio je zameniku kosovskog premijera Hašimu Tačiju da ne dolazi na utakmicu Albanija - Srbija, koja se sutra igra u Eljbasanu, javili su albanski mediji.

Rama se, kako se navodi, odrekao Tačija zbog eventualnog prisustva srpskog premijera Aleksandra Vučića.

Podseća se da su Vučić i Rama ranije nagovestili da bi mogli zajedno da prisustvuju utakmici, ali srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << premijer još nnije odlučio zbog najave Tačija da će doći u Eljbasan.

"Najvažniji cilj premijera Rame je da utakmica protiv Srbije protekne bez ikakvog incidenta. Druga želja je da bude u društvu premijera Srbije Aleksandra Vučića tokom utakmice", navode albanski mediji.

Tači je najavio ranije da putuje u Eljbasan na utakmicu Albanija - Srbija jer u albanskoj reprezentaciji većina fudbalera su Albanci sa Kosova.

Premijer Vučić je rekao ranije da će o odlasku na utakmicu odlučiti nakon razgovora sa albanskim kolegom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Rama se zbog Vučića odrekao Tačija

Izvor: Večernje novosti, 07.Okt.2015

Premijer Albanije Edi Rama poručio je zameniku kosovskog premijera Hašimu Tačiju da ne dolazi na utakmicu Albanija - Srbija, koja se u četvrtak igra u Elbasanu, javili su albanski mediji. Rama se, kako se navodi, odrekao Tačija zbog eventualnog prisustva srpskog premijera Aleksandra Vučića. Podseća...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.