RAMA SE ODREKAO TAČIJA ZBOG VUČIĆA: Premijer Albanije zabranio Hašimu dolazak na utakmicu

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAMA SE ODREKAO TAČIJA ZBOG VUČIĆA: Premijer Albanije zabranio Hašimu dolazak na utakmicu

Prvi čovek albanske vlade nije dozvolio Tačiju prisustvo u Elbasanu kako ne bi sprečio dolazak premijera Srbije.

Premijer Albanije Edi Rama zabranio je zameniku premijera tzv. Republike Kosovo Hašimu Tačiju prisustvo na utakmici reprezentacija Albanije i Srbije, koja će biti odigrana u četvrtak uveče u Elbasanu.

Kako navode albanski mediji, Rama se odrekao Tačija zbog eventualnog prisustva srpskog premijera Aleksandra Vučića. Vučić i Rama su ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nagovestili da bi mogli zajedno da prisustvuju utakmici, ali se predsednik Vlade Srbije pokolebao zbog najave Tačija da će doći u Elbasan.

"Najvažniji cilj premijera Rame je da utakmica protiv Srbije protekne bez ikakvog incidenta. Druga želja je da bude u društvu premijera Srbije Aleksandra Vučića tokom utakmice", navode albanski mediji.

Hašim Tači je dan ranije najavio da će da bi mogao da otputuje u Elbasan, a kako navode mediji premijer Srbije Aleksandar Vučić odlučiće nakon telefonskog razgovora sa albanskim premijerom Edijem Ramom da li će otputovati na fudbalski meč između Albanije i Srbije.

Autor: Kurir sport
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Rama poručio Tačiju: Ne dolazi na utakmicu

Izvor: B92, 07.Okt.2015

Premijer Albanije Edi Rama poručio je zameniku kosovskog premijera Hašimu Tačiju da ne dolazi na utakmicu Albanija - Srbija, koja se sutra igra u Elbasanu...Rama se, kako navode albanski mediji, odrekao Tačija zbog eventualnog prisustva srpskog premijera Aleksandra Vučića...Podseća se da su Vučić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.