Promena Ustava zbog Kosova

Izvor: Akter, 28.Apr.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promena Ustava zbog Kosova

Državotvorni pokret Srbije saopštio je danas da premijer Aleksandar Vučić najavljuje promenu Ustava Srbije, ne zbog broja poslanika, već zbog naloga za brisanje Kosova i Metohije iz preambule Ustava Srbije i "njegove predaje Hašimu Tačiju i Ediju Rami"

"Uprkos stalnoj medijskoj kampanji, koja se pretvara u rijaliti šou zvani Vučić i što je jedini nazovi uspeh sadašnje vlasti, javnost nije dobila >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << ni jedan odgovor na pitanja koja su proistekla iz mnogobrojnih afera, koje se nižu jedna za drugom", navodi se u saopštenju.

Državotvorni pokret smatra da se sunovrat Srbije predstavlja kao uspeh, ali da je Vlada ima još posla koji mora da obavi za svoje inostrane mentore, a među njima je i promena Ustava.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.