Prištinski mediji: Tači obmanuo nemački javnost

Izvor: Blic, 30.Avg.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prištinski mediji: Tači obmanuo nemački javnost

Prištinski mediji navode da je premijer kosovske vlade Hašim Tači obmanuo nemačku javnost izjavom o zakonu o borbi protiv terorizma koji Kosovo nema.

Odlazeći predsednik vlade Kosova je u intervjuu jednim nemačkim novinama rekao da će Kosovo na osnovu tog zakona voditi borbu protiv radikalnih grupa.

Međutim, kako navode prištinski mediji, Tači je u tom intervjuu obmanuo nemačke novine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog činjenice da Kosovo i dalje nema takav zakon.

Izvori dnea "Blic" na albanskom jeziku, rekli su da je upravo partija premijera Tačija insistirala da zakon protiv terorizma ne prođe uoči izbora, smatrajući da bi se DPK to osvetilo u glasovima.

Takođe, TV Kohavizion sinoć je kao i ostali mediji u Prištini, prenela da je Tači u intervjuu za "Di velt" preuzeo i ulogu sudije, jer je rekao da će 40 nedavno uhapšenih na Kosovu biti najstrože kažnjeno, iako je vlast podeljena i pravosuđe treba da odlučuje o dokazima i presudama.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.