HAŠIME - DOBRODOŠAO!

Izvor: KMnovine.com, 19.Apr.2015, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAŠIME - DOBRODOŠAO!

Čujemo ovih dana kakvim nas sve novim poniženjima pripremaju. NE braćo Srbi, ništa nije dovoljno, ne varajte se!


   
Hašim Tači iz vremena kada je Srbija znala kako se sa teroristima postupa.    





Nema kraja našoj golgoti do Krsta i raspeća! Samo da ostanemo na pravoj strani do tada i da ako stradamo da to bude >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << na putu pravde i istine Božje!

Pre 626 godina naši preci su se nalazili pred istom dilemom - kome li se privoleti carstvu? Da li najjačoj sili koja nadire ka našoj zemlji i hoće da je osvoji, da li se njoj prikloniti i živeti u zemaljskom carstvu izobilja ali ponižen i pogažen, ili stati neprijatelju na put po cenu ovozemaljskog ali braniti Božije i ostati sa Bogom, makar dali i ono najvrednije što imamo a to je život.

Ništa nije drugačije ni sad, suština je ostala ista i pitanje pred nama a najviše pred predvodnicima naroda je ostalo isto - kome li se privoleti carstvu?

Hašim Tači kao jedan od predvodnika terorističkih jedinica UČK ima tone srpski krvi na svojim rukama. Kosovo i Metohija su okupirani i on se zove premijer te samozvane zemlje. Ostatak Srbije se vodi kao slobodan iako svi znamo da to nije slučaj u praktičnom smislu. Ali to što se makar zvanično vodimo kao slobodna teritorija daje nam za pravo u ime svih porodica zavijenih u crno da kažemo - Dobro nam došao Hašime ali mi da te dočekamo još na aerodromu!

Ako bude dolazio Hašim Tači u ovaj deo Srbije onda sam ubeđen da će biti jako puno nas kojima je neko završio u Žutoj kući ili kakvoj jami da ga dočekamo da mu se zahvalimo na svim tim delima.

Srpstvo snom mrtvijem spava ali za ovo bi se iz mrtvih probudilo! Ne opipavajte nam puls da ne biste iščačkali mečku! Što je mnogo - mnogo je!



   
"Žuta kuća"...    

   
Napad na srpsku decu kod Goraždevca    


   
Sahrana dece, Goraždevac...    


   
Dačić Tačiju... politički susret...    


   
Tačijevi teroristi sa odsečenim glavama Srba    

   
Ubijeni Srba, Strao Gracko jun 1999.    

   
Tačija su prvi priznali bezakonici u SPC    

Hiljade je ovakvih dokumenata, hiljade je ljudi sa imenom i prezimenom, čiji očevi, braća i najbliži žive raseljeni po raznim srpskim gradovima van Kosova i Metohije... Svi ćemo dočekati Hašima da mu se zahvalimo na svemu ovome... 

Zaključajte temu do daljnjeg, pa da otključamo posle da se dogovorimo ko će da umesi pogaču a ko so da ponese, da dočekamo čoveka...


Izvor: Delije.net
Pripremile:KM Novine

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.