Sabor u Guči poslovao u minusu?!

Izvor: Blic, 30.Nov.2015, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sabor u Guči poslovao u minusu?!

Ovogodišnji Sabor trubača zabeležio je šest miliona dinara minusa u poslovanju

Zbog toga je u Skupštini opštine Lučani zatraženo da se hitno raskine ugovor sa agencijom “Profajl” koja je doprinela da Sabor pretrpi ovu štetu.

U izveštaju piše da su agencija “Profajl” i TV „Sunce“ Aranđelovac za realizaciju ukupno pribavile 23.794.000 dinara, dok su troškovi bili 8.955.499 dinara.

Programski sadržaji iznosili su 4.415.499 dinara, od >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga je nastup Gorana Bregovića koštao 2.806.766, Bobana Markovića 660.733, Dejana Petrovića 420.000 i Sanje Ilić 528.000 dinara. Sporno je to što je ovaj iznos trebalo da uplati agencija „Profajl“ i TV „Sunce“ od svog dela, a ne od prihoda Sabora.

Na zasedanju Skupštine opštine rečeno je da izveštaj sramotan, da je poslat na samo četiri strane i da nema nijednog računa. Takođe, nije jasno ko je kontrolisao reklamni prostor, ni ko se reklamirao.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sabor u Guči poslovao sa gubitkom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2015

Prihodi minulog, 55. Sabora trubača iznose 37,9 miliona dinara, dok su rashodi 46,6 miliona dinara pa su odbornici skupštine opštine Lučani naložili da se do kraja godine raskinu ugovori sa beogradskom agencijom "Profajl" i aranđelovačkom televizijom "Sunce" jer nisu obezbedile dovoljan broj sponzora...Odbornicima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.