Prijem za Šampiona Guče u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Avg.2016, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijem za "Šampiona Guče" u Vranju

Nakon osvajanja nagrade na 56. Dragačevskom saboru, u gradskoj kući u Vranju priređen je prijem za ovogodišnjeeg “Šampiona GučeEkrema Mamutovića i njegov trubački orkestar.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković čestitao je članovima orkestra “Bakija Bakić“ >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i njegovom vođi Ekremu Mamotoviću na osvojenom priznanju.

Čestitam vam na ogromnom uspehu i mogu reći da je truba, pored pisanih dela, postala naše nematerijalno dobro – rekao je Milenković.

Trubačima je rukovodstvo grada obećalo punu podršku u daljem radu, dok Ekrem Mamutović koji je pre 7 godina proglašen za najmlađeg majstora trube, kaže da će nagradu od milion dinara podeliti na ravne časti svi članovi orkestra.

Ovo priznanje mi znači puno, priznajem da mi je novo takmičenje bilo izazov i radujem se nagradi – kaže Mamutović za Južne vesti.

Ovaj orkestar će u narednih godinu dana predstavljati Guču i Srbiju u svetu, a o rasporedu koncerata tek treba da ih obaveste menadžeri iz Guče.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.