Na Horgošu se čeka sat i po, do kraja dana još veće gužve

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2016, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu se čeka sat i po, do kraja dana još veće gužve

Vozače danas očekuju povoljne vremenske prilike za putovanje, kolovozi su suvi i vidljivost je dobra, ali treba računati na pojačan intenzitet saobraćaja zbog završetka vikenda, smene turista, a i zbog završetka sabora trubača u Guči, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

U jutarnjim satima na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja, a na graničnim prelazima pojačan je intenzitet saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Srbije, na prelazima se ne registruju duže kolone, osim na prelazu Horgoš gde su zadržavanja na izlazu iz zemlje 90 minuta, a na prelazima sa Crnom Gorom pojačan je saobraćaj pri čemu se kako na ulazu tako i na izlazu na Gostunu, putnička vozila zadržavaju oko 60 minuta, a na prelazu Špiljani na izlazu oko 40 minuta.

Tokom dana očekuju se duža zadržavanja i na ostalim graničnim prelazima, a vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promenljivo, posebno u turističkoj sezoni.

Što se tiče najava i aktuelnih izmena u saobraćaju, od 15. avgusta, na državnom putu I B reda broj 12, na deonici Novi Sad-Kać, biće na snazi izmena u saobraćaja zbog radova na produženom nadvožnjaku. Predviđeno je da radovi traju do početka zimske službe, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Od 10. do 14. avgusta, u vremenu od 7 do 17 sati, na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od petlje "Novi Banovci" do petlje "Bubanj Potok", u oba smera, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza. Za vreme radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.